Ștergere cont FutureCharge
Poți solicita ștergerea contului tău FutureCharge chiar dacă ai dezinstalat aplicația.
Ce se întâmplă când confirmi:
- Contul este dezactivat imediat — nu te vei mai putea autentifica din acel moment.
- Ai la dispoziție 30 de zile în care te poți răzgândi: dacă te autentifici din nou în acest interval, contul este reactivat automat, cu toate datele intacte.
- După 30 de zile, ștergerea devine definitivă din perspectiva autentificării.
- Istoricul sesiunilor de încărcare și tranzacțiile din portofel sunt păstrate mai departe, chiar și după cele 30 de zile, atât cât cer obligațiile legale (fiscale și contabile).
Introdu adresa de email a contului. Dacă adresa este asociată unui cont, îți vom trimite un cod de confirmare.